Hatice poposu için ayrı tabak istedi! İşte o görüntüler!

Hatice poposu için ayrı tabak istedi! İşte o görüntüler!

Sosyal medya hesabından paylaştığı cesur fotoğraflarla adından söz ettiren ünlü şarkıcı Hatice her anı farklı bir olay yaratıyor. Bu seferde yemek yemek için gittiği mekan da poposu için tabak isteyince garson neye uğradığını şaşırdı.

İnstagram da cesur fotoğraflarıyla adından sıkça söz ettiren şarkıcı Hatice, poposu için garsondan tabak isteyince ortalık karıştı.

POPOSU İÇİN TABAK İSTEDİ

Instagram’ı aktif kullanan ünlülerden olan Hatice’nin yemek siparişi vereceği sırada garsondan istediği şey takipçilerini şaşkına çevirdi.

Hatice garsonla konuşarak, “Bir tabak eksik dedikten sonra garsonun kimin tabağı demesine cevap olarak popomun tabağı” ifadelerini kullandı.

Garson ise neye uğradığını şaşırarak, “Tabi ki içeri bakıp getiriyorum.” ifadelerini kullandı.

Hatice bu anları sosyal medya hesabında paylaştı. “Lütfen artık onunda bir kimliği var notunu ekledi.”

İŞTE O ANLAR;

Sosyal medya paylaşımları ve kalçası hakkında yaptığı yorumlarla sık sık magazin gündemine gelen şarkıcı Hatice, defilede kalçasını açarak bir kez daha adından söz ettirmeyi başarmıştı.

40 yaşındaki şarkıcı, Muammer Ketenci’nin defilesinde olay olmuştu.

Defileye damga vuran anları Instagram hesabından paylaşan Hatice, transparan kıyafeti ile podyumda yürürken birden elbisesinin kuyruğunu kaldırarak izleyicilere poposunu göstermişti.

ADMİN ED

ADMİN ED

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.