Hatice Kalçasını Gösterdi! İzle! Poposunu açtı! Sansürsüz!

Hatice Kalçasını Gösterdi! İzle! Poposunu açtı! Sansürsüz!

Hatice’nin kalçasını gösterdiği anları izle! Sosyal medyada verdiği pozlar ile olay olan şarkıcı Hatice podyuma çıktı. Hatice podyumda elbisesinin etek kısmını kaldırdı ve poposunu gösterdi. O anlar ise kameralar tarafından kaydedildi. İşte Hatice’nin kalçasını gösterdiği anları izle! Detaylar yazımızda.

Hatice Çarpar sosyal medya paylaşımları ile sık sık gündeme geliyor. Magazin gündemine Hatice bu sefer çıktığı podyumda yaptığı hareket ile geldi. Çıktığı defilede poposunu gösteren Hatice olay oldu. İşte defiledeki o anları sizler için araştırıp paylaştık.

Fiziği ile konuşulan Hatice bu sefer ise gündeme kalçası ile geldi. Sosyal medyada paylaşımları ile konuşulan Hatice bu sefer ise defilede yaptığı hareket konuşuluyor. Şarkıcı Hatice defilede aniden poposunu açmasını olay oldu. O anlar sosyal medyaya damga vurdu.

Gelin-Damat fuarında podyuma çıkan yürüyüşünü gerçekleştiren Hatice, üzerinde taşıdığı transparan kıyafetle geceye damga vurdu. Spor salonlarından çıkmayan ve kalçasını güzelleştirmek adına özel çalışma programları uygulayan Hatice podyumda taşıdığı kıyafetinin etek kısmını kaldırdı ve defileyi izleyen seyircileri şaşırttı. Transparan kıyafeti üzerinden kalçalarını gösteren Hatice’nin bu hareketi sosyal medyada ‘İlgi çekmek için ne yapacağını şaşırdı’ şeklinde yorumlar yapılmasına neden oldu.

”ARKAN SAĞLAM OLACAK”

Hatice, daha önce yaptığı bir paylaşımda “Bu devirde ya yüreğin ya arkan sağlam olacak” ifadelerini kullanmıştı.

Muammer Ketenci’nin defilesinde eteğini açan Hatice ile ilgili Muammer Ketenci açıklama yaptı. Ketenci, Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programına konuştu.

İşte Muammer Ketenci şunları söyledi;

“Ben o an orada değildim. O hareketi yapacağımdan haberim yoktu. Kafamdan vurulmuşa döndüm. O günden beri rahatsızım. Hatice’yi provaya geldiğinde uyardım”

Defilede podyuma çıkan mankenlerden Tuğçe Aral da konuyla ilgili açıklama yaptı.

Aral, “Biz cumartesi provada beraberdik. O gün söyledi zaten defilede böyle bir şey yapacağını ‘yapma’ dedik, şaka zannettik ama yaptı” dedi.

HATİCE YENİDEN OLAY OLDU! SÖYLEDİKLERİ GARSONU ŞOK ETTİ!

HATİCE KİMDİR?

Hatice Çarpar veya tanınan adıyla Hatice 6 Aralık 1978’de İzmir – Narlıdere, Türk şarkıcı.

HAYATI

6 Aralık 1978’de İzmir’in Narlıdere ilçesinde doğdu. Müziğe düşkün olan ailesi henüz küçük yaşta iken bu konudaki yeteneğini keşfederek, bu yeteneği üzerine eğilmesi için teşvik ettiler. Aile toplantılarında ve düğünlerde amatörce şarkı söyleyerek başladığı müzik hayatına İner misin Çıkar mısın? isimli yarışma programında müzik dalında birinci seçilerek profesyonelce devam etme şansını yakaladı.

ATV televizyonundan gelen sunuculuk teklifi ile bir süre Çürük Elma programını sunduktan sonra müziğe olan ilgisinin daha ağır basması sonucunda Eyüp Musiki Cemiyeti ’ne kayıt oldu ve Nejat Yertut’ tan ders aldı. Aynı zamanda Arif Sağ Müzik Okulu’na devam ederek müzik üzerine akademik kariyerinin yeterince olgunlaştığı kanısına vardıktan sonra profesyonel çalışmalara basladı.

1990′ lı yılların sonunda müzik dünyasına giriş yapan sanatçı Farfara, Emiceoğlu Dursun, Kiraz, Kezban Yenge, Çıt Çıt adlı parçalarla hit oldu. Sanatçının kendisi gibi şarkıcı ilk eşi Güney Aydan 2003′ te vefat etmiştir.

ALBÜMLERİ

Vol1 – 1999
Vol2 – 2000
Vol3 – 2001
Bitaneme – 2005
Canımın Ötesi – 2006
Tenin Tenime – 2008
Pardon – 2010
Çok Uzadı Bu Ayrılık – 2012

TEKLİLERİ

Aşk Kadınının Aşk Adamı – 2013
Sarmaş Dolaş – 2014
Kuşkulanma – 2016

ADMİN ED

ADMİN ED

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.